Shirtsponsors

  • Home
  • /
  • Shirtsponsors

Shirtsponsors

IKO ENERTHERM - IKO enertherm van ATAB is de dunste en lichtste PIR-isolatie en daardoor de juiste keuze voor elke toepassing. Dit gamma met uitzonderlijke lambda-waarde vindt zijn toepassing in duurzame dakconcepten en ook in de isolatie van zolders, hellende daken, spouw- en buitenmuren en vloeren. Het gebruik van deze hoog rendement PIR-isolatie bespaart energie en vermindert de uitstoot van CO2. De IKO enertherm isolatieplaten zijn verkrijgbaar in de bouwmaterialenhandel en de doe-het-zelf. ATAB produceert en verkoopt naast pir-isolatie ook bitumineuze en kunststof dakdichtingsmembranen en vloeibare waterdichtings-producten.

 

CANYON - Wat begon in de garage van oprichter Roman Arnold als Radsport Arnold evolueerde tot één van ´s werelds meest toonaangevende fabrikanten van mountainbikes, weg-, triatlon-, fitness-, stads- en kinderfietsen. Sinds 2002 officieel omgedoopt tot Canyon, werken we hand-in-hand samen met de beste atleten ter wereld om een uitgebreid gamma test-winnende fietsen te ontwikkelen uit pure passie voor het fietsen. Door een sterke nadruk op innovatie, de implementatie van de nieuwste technologieën, een clean en duidelijk design, maar ook door het nastreven van de hoogste standaarden wat kwaliteit en service betreft, blijft Canyon wereldwijd sterk groeien. Als pionier van direct sales zijn alle Canyon producten exclusief online beschikbaar op www.canyon.com.

 

KALAS - KALAS Sportswear werd opgericht in 1991 door de plaatselijke wielerlegende Čestmír Kalaš, ex-wielrenner en begeleider van diverse wereldkampioenen. Meer dan twintig jaar later heeft deze opzet enorme vleugels gekregen en is KALAS uitgegroeid tot een van de toonaangevende Europese producent van wielerkledij en sportkledij. Om aan iedereen zijn wensen te voldoen leveren wij jaarlijks 5,000 unieke grafische ontwerpen naar onze klanten. De kleding wordt uitgevoerd in meer dan 400,000 verschillende snitten, maten en materialen.

 

SHIMANO - Het verleggen van grenzen begint bij de keuze van de juiste materialen. U stemt uw fiets tot in detail af op uw ambities en de extra accessoires kiest u eveneens met dezelfde zorg. U en uw fiets voelen zich dan ook thuis bij een Shimano.

 

GREGOOR - Gregoor is de Iveco-dealer in de Benelux met vestigingen in Balen en Herentals. Om optimaal in te spelen op de groeiende markt van korte- en langetermijnverhuur én huurkoop, heeft Gregoor in 1998 in Herentals hun verhuurfirma Gregoor Renting opgericht. In 2013 investeerden ze fors in een volledig nieuwe werkplaats en een commercieel gebouw om hun service te blijven garanderen.

 

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image